Rivalelor Romaniei in lupta pentru trimiterea a trei echipe in Liga Campionilor le merge din ce in ce mai prost. Portugalia a suferit o pierdere foarte grea marti seara, cand Sporting Lisabona a fost invinsa, pe teren propriu, de Spartak Moscova si

Rivalelor Romaniei in lupta pentru trimiterea a trei echipe in Liga Campionilor le merge din ce in ce mai prost. Portugalia a suferit o pierdere foarte grea marti seara, cand Sporting Lisabona a fost invinsa, pe teren propriu, de Spartak Moscova si si-a luat la revedere de la cupele europene. Lusitanii ocupa in prezent locul al 6-lea in clasamentul coeficientilor pe tara, ultimul care permite trimiterea a trei echipe in Liga Campionilor. Romania este pe sapte, foarte aproape, la numai 90 de zecimi, ceea ce inseamna ca tara noastra are nevoie de o singura victorie pentru a urca un loc. Va fi din ce in ce mai greu pentru portughezi sa isi apere pozitia, pentru ca orice punct castigat de cele trei echipe pe care le mai au in competitie se imparte la sase, in timp ce un punct castigat de Steaua, Dinamo si, speram, Rapid se imparte numai la trei.

Nici Germania, ocupanta locului 5, nu poate sta linistita. Marti seara, Werder Bremen a pierdut in fata lui FC Barcelona, iar Bayern Munchen a facut doar un egal, acasa, cu Internazionale Milano.

Liga Campionilor
Turul I preliminar: 24 de campioane ale tarilor clasate p e locul 26 sau mai jos;
Turul II preliminar: 12 castigatoare ale turului I preliminar + 10 campioane ale tarilor clasate pe locurile 16-25 + 6 echipe de pe locul secund in campionatele tarilor plasate pe locurile 10-15;


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.