Se garnisesc pentru a le fi mai bine. Petre Grigoras testeaza in aceste zile doi tineri fotbalisti sud-coreeni, care, daca vor corespunde cerintelor tehnicianului si vor semna cu Otelul, vor deveni primii reprezentanti ai Asiei in Liga 1. Nici nu s

Se garnisesc pentru a le fi mai bine. Petre Grigoras testeaza in aceste zile doi tineri fotbalisti sud-coreeni, care, daca vor corespunde cerintelor tehnicianului si vor semna cu Otelul, vor deveni primii reprezentanti ai Asiei in Liga 1.
Nici nu s-a terminat sezonul de toamna, si conducatorii gruparii de la Dunare au inceput deja sa-i primeneasca lotul lui Grigoras. Presedintele Marius Stan i-a aratat usa lui Baltoi, satul de faptul ca atacantul imprumutat de la Dinamo a stat mai mult pe la infirmerie, insa a si transferat un jucator, pe portarul leton Paulius Grybauskas, in varsta de 22 de ani. Efectivul lui Grig, din care face parte si burkinezul Salif Nogo, ar putea deveni si mai cosmopolit, daca sud-coreenii Kim Sang Ki si Kim Gil Sik vor fi pe placul antrenorului Otelului.
PREZENTARE. Sang Ki are 25 de ani, este atacant si a evoluat ultima oara pentru echipa Suwon Samsung Bluewings, locul 3 in ultima editie a campionatului Coreii de Sud, iar Gil Sik are 28 de ani, evolueaza ca mijlocas de banda si provine de la Jeju United, grupare care s-a situat pe penultima pozitie in clasamentul ligii sud-coreene. ""Cei doi arata ca stiu fotbal destul de bine si urmeaza sa vedem daca ne pot ajuta, daca pot face fata campionatului romanesc"", a spus Marius Stan despre reprezentantii tarii a carei reprezentativa a ocupat locul 4 la Campionatul Mondial din 2002.
""Imi place cum se misca, sunt pusi la punct cu pregatirea fizica, foarte iuti, de altfel o caracteristica a natiei lor, dar trebuie sa-i mai vad la lucru inainte sa iau o decizie in privinta lor"", a afirmat Petre Grigoras dupa ce sud-coreenii au jucat timp de 30 de minute intr-un meci-scoala, Sang Ki incununandu-si prestatia buna cu un gol. De altfel, la Otelul se mai afla in probe inca un ""stranier"", atacantul moldovean Gheorghe Boghiu.

Disputa pe bani


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.