Mirel Radoi tinteste finala Cupei UEFA. Programata initial pentru dimineata zile de ieri, la ora 03:30, revenirea delegatiei steliste de la Lyon s-a produs abia la ora pranzului. Din cauza cetii de la Bucuresti, ros-albastrii au ales sa innopteze in
Mirel Radoi tinteste finala Cupei UEFA. Programata initial pentru dimineata zile de ieri, la ora 03:30, revenirea delegatiei steliste de la Lyon s-a produs abia la ora pranzului. Din cauza cetii de la Bucuresti, ros-albastrii au ales sa innopteze in Franta, dar sosirea tot n-a fost lipsita de probleme. Aeronava care transporta delegatia campioanei Romaniei a plecat din Franta ieri dimineata, in jurul orei 07:30 si a ajuns pe Aeroportul ""Henri Coanda"" la ora 12:00, dupa ce pilotul a fost nevoit sa faca unele manevre de asteptare din cauza vizibilitatii reduse. De asemenea, nici finantatorul Gigi Becali nu a putut reveni la Bucuresti la ora stabilita. El a sosit in Bucuresti cu avionul sau particular dupa aterizarea echipei, desi plecase din Franta inaintea acesteia. Aeronava lui Becali a survolat un timp indelungat spatiul aerian, punandu-se la un moment dat problema unei aterizari la Constanta.
Jucatorii Stelei nu au dialogat cu presa decat dupa incheierea intalnirii de la Lyon, la revenirea acasa refuzand sa mai acorde declaratii. MULTUMIT. ""In aceasta seara am facut un meci onorabil atat pentru Steaua, cat si pentru fotbalul romanesc. Dupa aceasta participare in Liga Campionilor cred ca am ramas cu o experienta mai mare, cu o atitudine pozitiva si sper ca anul viitor sa ne revedem in aceasta competitie. Nu mai exista in acest moment echipe mici si echipe mari, pentru ca fotbalul s-a echilibrat. Steaua nu are prea multe valori individuale, dar are in schimb o echipa"", a spus capitanul Mirel Radoi. VIS. ""Sper ca Steaua sa depaseasca performanta de anul trecut din Cupa UEFA, adica sa ajungem in finala. Asteptam de 20 de ani clipa in care va veni si un trofeu, este ceva unic, este un vis pentru fotbalul romanesc. Noi ne stim valoarea si credem ca putem sa ajungem pana acolo"", a mai afirmat Radoi. Fundasul Petre Marin era mandru de daruirea echipei. ""Am obtinut un rezultat bun. Cred ca Steaua a impresionat prin jocul colectiv si prin daruire. Nu vreau sa fiu lipsit de modestie, dar se putea si mai mult. Eu chiar sunt putin dezamagit, deoarece puteam sa obtinem mult mai mult.""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.