Remiza din Franta va fi recompensata regeste. Egalul obtinut pe Stade Gerland din Lyon are o importanta tripla pentru stelisti. Pe langa imaginea favorabila si punctul adus pentru Romania in clasamentul coeficientilor UEFA, jucatorii din Ghencea se v
Remiza din Franta va fi recompensata regeste. Egalul obtinut pe Stade Gerland din Lyon are o importanta tripla pentru stelisti. Pe langa imaginea favorabila si punctul adus pentru Romania in clasamentul coeficientilor UEFA, jucatorii din Ghencea se vor alege cu cate o prima de 10.000 de euro.
Foarte multumit de prestatia curajoasa a echipei lui Cosmin Olaroiu pe stadionul unde Lyon nu pierduse nici un punct in grupa E a Ligii Campionilor, finantatorul Stelei, Gigi Becali, le va oferi fotbalistilor o prima impresionanta pentru o remiza.
MOTIVATIE. ""Nu am vrut sa le dau atat, dar eram bucuros, m-au prins la glume si am zis: «Bine, 10.000!». Pentru un egal e mult"", a explicat finantatorul campioanei Romaniei. Despre meciul de la Lyon, Becali a spus: ""Putea sa fie si mai bine dupa aspectul jocului. Am avut ocazii mai mari ca ei si am jucat mai bine ca ei in ambele reprize. Una peste alta, la final de grupa am iesit cu fruntea sus. Am adus cinci puncte, am adus Realul si Lyonul la Bucuresti, am adus si zece milioane de euro la club si am facut imagine in Romania. Incepe deja sa se implineasca pohta ce-am pohtit-o. Am castigat si experienta, dupa cum ati vazut in repriza a doua am jucat relaxati si probabil asa trebuia sa jucam si pana acum. Nu i-am avut avut pana acum, insa, pe Radoi, Ovidiu Petre si Cristocea, iar daca ar fi fost la Bucuresti echipa asta era altceva"".
CARACTERIZARE. Patronul Stelei considera normal faptul ca este simpatizat de presedintii cluburilor cu care ros-albastrii s-au confruntat in Liga Campionilor. ""Daca aveam fata de fraier mai eram simpatizat? Am fata mai nobila, ca sa nu spun in jargon, pentru ca maine - poimaine candidez la Presedintia Romaniei si nu mai pot spune cuvinte ca fraier sau smecher. Borcea, chiar daca se va califica si o sa stea langa ei, smecher nu o sa fie niciodata, o sa fie opusul""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.