Prezent in Romania, cunoscutul regizor Francis Ford Coppola a anuntat ca filmul sau ""Tinerete fara tinerete"", inspirat de nuvela lui Eliade, este aproape gata. O mare parte a peliculei a fost realizata in Romania. Making of. Filmarile au inceput

Prezent in Romania, cunoscutul regizor Francis Ford Coppola a anuntat ca filmul sau ""Tinerete fara tinerete"", inspirat de nuvela lui Eliade, este aproape gata. O mare parte a peliculei a fost realizata in Romania.
Making of. Filmarile au inceput acum mai bine de un an, iar echipa care a fost alaturi de Coppola este formata din 52 de romani, printre ei numarandu-se: Florin Piersic jr, Victor Rebengiuc, Gheorghe Dinica, Andi Vasluianu, Cristi Iacob, Gelu Nitu, Oana Pellea, Adrian Pintea, Alexandru Bindea, Ana-Maria Marinca, Dorina Lazar, Dragos Bucur, Claudiu Bleont, Dan Astilean, Alexandru Repan. ""Este un film neobisnuit, prin intermediul caruia mi-am gasit din nou tineretea"", a declarat regizorul in cadrul unei conferinte de presa, facand referire la subiectul peliculei. ""Nu as ezita sa filmez din nou in Romania"", a mai spus regizorul, mentionand ca experienta capatata a fost una ""foarte, foarte buna"".
In ceea ce priveste locul premierei, Coppola nu stie inca daca evenimentul va avea sau nu loc in Romania. In prezent, Francis Ford Coppola lucreaza la un nou scenariu despre viata si familia sa.

Au aterizat - Cazacii Zburatori, la Sala Palatului


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.