Cartu nu mai vrea sa se certe cu Rednic. Antrenorul echipei din Cotroceni, Sorin Cartu, a declarat ieri ca nu doreste sa mai continue schimbul de replici cu omologul sau de la Dinamo, Mircea Rednic, pe care l-a atacat dupa meciul direct de luni. Ca

Cartu nu mai vrea sa se certe cu Rednic. Antrenorul echipei din Cotroceni, Sorin Cartu, a declarat ieri ca nu doreste sa mai continue schimbul de replici cu omologul sau de la Dinamo, Mircea Rednic, pe care l-a atacat dupa meciul direct de luni.
Cartu a mai spus ieri ca acesta a fost primul sau conflict cu un alt tehnician in cei 20 de ani de antrenorat ai sai. ""Am terminat polemica. E pentru prima data cand m-am certat cu un antrenor. Am avut polemici pe alte probleme, cu arbitrii, dar niciodata cu un antrenor. M-am simtit frustrat pentru ca am fost atacat nedrept. In rest, ii urez multa sanatate, sa fie pe primul loc unde vrea el si in orice competitie"", a spus Cartu. Saptamana trecuta, Rednic declara ca partida cu FC National va fi mai grea, deoarece Cartu este omul fostului actionar al ""cainilor"", Gigi Netoiu. In replica, Cartu a spus a doua zi dupa meci ca, ""timp de doi ani, Rednic a fost ca acidul de baterie: pe unde calca se usca iarba"".
SANSA. Tehnicianul ""bancar"" Cartu spune ca Dinamo a avut noroc in partida cu echipa sa. ""Ce schema tactica a facut Dinamo cand a dat gol? A fost un gol de exceptie, al unui jucator care i-a mai scos de vreo 13 ori, numai in campionat. Daca nu era el, era Niculescu sau Danciulescu. Ne-a lipsit foarte putin sa obtinem un rezultat pozitiv"", a completat Cartu.
INDISPONIBILI. Tehnicianul a mentionat ca nu poate conta pe mijlocasul Erik Lincar in partida din aceasta seara cu Gloria Bistrita. ""Pe Lincar nu-l putem folosi, dar din pacate nu stiu daca va putea juca Herea. Claudiu Dragan probabil va juca maximum 30 de minute, dar ce pretentii sa ai cand vine dupa o operatie?!"", a spus Cartu.

RETUR


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.