Asa cum era de asteptat, linistea de la FR de Atletism a durat foarte putin. Dupa scandalul iscat de Viorica Tigau, ca urmare a selectiei facute pentru Balcaniada de la Zenica, cand, in locul ei, a concurat Carmen Zamfir, aflata inca in perioada de
Asa cum era de asteptat, linistea de la FR de Atletism a durat foarte putin. Dupa scandalul iscat de Viorica Tigau, ca urmare a selectiei facute pentru Balcaniada de la Zenica, cand, in locul ei, a concurat Carmen Zamfir, aflata inca in perioada de suspendare pentru neefectuarea ultimului control medical, antrenorul federal s-a ales cu sanctiuni din partea Federatiei. Titi Mihail a inceput sa muste. Normal, principala sa tinta a ajuns, in acest moment, presedintele Ilie Floroiu.

Pentru atletismul romanesc linistea nu mai este de mult o notiune cunoscuta. Scandalurile si insuccesele au transformat, in ultima perioada, una dintre cele mai importante federatii intr-una in care domneste haosul si vendeta. Apele nu s-au linistit nici acum dupa scandalul iscat de Viorica Tigau, acum doua luni, in care sportiva acuza Federatia si pe antrenorul federal pentru selectia facuta la Balcaniada de la Zenica. Concret, atunci, Tigau a dezvaluit ca, in locul ei, pentru concurs, a fost selectionata o sportiva care se afla, inca, in stare de suspendare pentru dopaj. Cum vina i-a apartinut in totalitate lui Titi Mihail, Consiliul Federal al FRA a hotarat, atunci, sa-l sanctioneze pe antrenorul federal, retinandu-i-se o suma importanta din salariu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.