Piata Constitutiei nu va mai gazdui revelionul 2007 din cauza itelor birocratice. Una dintre firmele inscrise in lupta pentru organizarea evenimentului a contestat procedura, astfel incat licitatia pentru desemnarea organizatorului momentelor artist

Piata Constitutiei nu va mai gazdui revelionul 2007 din cauza itelor birocratice. Una dintre firmele inscrise in lupta pentru organizarea evenimentului a contestat procedura, astfel incat licitatia pentru desemnarea organizatorului momentelor artistice a fost anulata din lipsa de timp.

Banii intrati in conturile municipalitatii, peste 3,3 milioane de euro, vor fi, astfel, returnati Guvernului deoarece Revelionul Integrarii va fi sarbatorit in alte locuri decat Piata Constitutiei. Primaria Capitalei a dat cu 'mucii in fasole>> din cauza ca nu a demarat procedurile de licitare a evenimentului cu o luna mai devreme, desi edilul general stia ca va avea bani in vistieria municipalitatii pentru marcarea momentului integrarii. Din toata batalia pentru cascavalul balului dintre ani va castiga cel care nici macar n-a fost interesat de organizarea evenimentului, adica Media Pro Pictures, care si-a organizat propriile revelioane de opt ani incoace in Piata Revolutiei. „Din cauza procedurilor nu ne mai putem incadra in termenele prevazute de lege pentru c a anvergura evenimentului intr-un calendar pe care il gandisem implica lipsa unei contestatii. Din pacate a aparut o contestatie in ce priveste organizarea Revelionului si va trebui sa gasim impreuna cu Guvernul o solutie.

Nici acum nu am primit un raspuns de la comisia de contestatii. Astfel, am apelat la toti cei care traditional organizau astfel de evenimente, Primaria Capitalei si Media Pro, sa incercam sa gasim un moment comun in organizarea celor doua revelioane astfel incat sa marcam integrarea Romaniei in UE“, a declarat in conferinta de presa primarul Adriean Videanu. Primaria vrea sa pastreze o parte din banii guvernamentali pentru a oferi bucurestenilor „paine si circ“ in ultima seara a anului in Piata Universitatii, insa evenimentul nu se va ridica la amploarea imaginata de guvernanti.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.