Daca initial li s-a spus ca se filmeaza un documentar despre saracia din zona si traiul greu al romanilor, in scopul strangerii de fonduri pentru ajutarea lor, taranii din Glod au descoperit cu uimire, la vizionarea comediei ca, de fapt sunt batjoco
Daca initial li s-a spus ca se filmeaza un documentar despre saracia din zona si traiul greu al romanilor, in scopul strangerii de fonduri pentru ajutarea lor, taranii din Glod au descoperit cu uimire, la vizionarea comediei ca, de fapt sunt batjocoriti, si pentru asta cer daune de 30 milioane de dolari. Procesul a fost intentat in Manhattan, New York, in numele lui Nicolae Todorache si Spiridom Ciorebea, doi sateni din Glod. Unul dintre avocatii acestora i-a acuzat pe reprezentantii producatorilor filmului, 20th Century Fox Film, ca au incercat sa-i plateasca pe cativa dintre localnici, „ca sa le cumpere tacerea“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.