Atacantul francez al campioanei Romaniei, Cyril Thereau, s-a aratat incantat de revenirea pe pamant natal si a declansat interesul presei din Hexagon. DEZVALUIRI. Intr-un interviu acordat cotidianului Le Progres, Thereau si-a dezvaluit gandurile in
Atacantul francez al campioanei Romaniei, Cyril Thereau, s-a aratat incantat de revenirea pe pamant natal si a declansat interesul presei din Hexagon.
DEZVALUIRI. Intr-un interviu acordat cotidianului Le Progres, Thereau si-a dezvaluit gandurile in primul meci disputat contra unei echipei din Franta: ""Intentionez sa ma intorc in campionatul francez, iar acest meci este o buna ocazie pentru a arata ca am progresat. Bineinteles ca nivelul campionatului romanesc este inferior celui din Franta. Dar Steaua este un club mare si ma antrenez zi de zi alaturi de jucatori, care nu au de ce sa-i invidieze pe cei din Ligue 1. Apoi, am sansa de a juca in Liga Campionilor, iar aceasta experienta a meciurilor europene este de neinlocuit"".
MANDRIE. Cyril Thereau spera sa aiba evolutii bune in Cupa UEFA, in primavara, si a subliniat ca a fost adoptat rapid de suporterii Stelei. ""Fanii au afisat o fotografie a mea si mi-au cantat numele. Este placut. Nu stiu daca este vorba despre stilul meu vestimentar diferit sau despre frizura mea, pe care unii au adoptat-o. Oricum, ma simt bine cu ei si pe acel stadion care ne impinge tot timpul de la spate. Dinamo are un parcurs asemanator celor de la Lyon si reuseste sa se impuna chiar si atunci cand nu joaca bine. Dar nu cred ca va putea mentine acest ritm"", a punctat jucatorul stelist.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.