Lyon este deja calificata in optimile de finala ale Ligii Campionilor, iar Steaua nu mai poate rata “16-imile” Cupei UEFA, fiind a treia in grupa. Cu toate acestea, meciul din aceasta seara, din Franta, are o miza deloc de neglijat: 600.

Lyon este deja calificata in optimile de finala ale Ligii Campionilor, iar Steaua nu mai poate rata “16-imile” Cupei UEFA, fiind a treia in grupa. Cu toate acestea, meciul din aceasta seara, din Franta, are o miza deloc de neglijat: 600.000 de euro. Lyonezii si stelistii vor lasa fratia francofona la o parte si vor da totul pentru o victorie care pare mai la indemana gazdelor, tinand cont de faptul ca „ros-albastrii“ au pierdut toate cele sapte meciuri jucate in Hexagon pana in prezent.

Dan Nicolaie,Victor Partan
Steaua isi incheie aventura in actuala editie in Liga Campionilor cu un meci jucat pe terenul virtualei castigatoare a Grupei E, Olympique Lyon. „Ros-albastrii“ nu isi iau la revedere de la cupele europene, ei urmand sa joace, la primavara, in „16-imile“ Cupei UEFA. La o prima vedere, meciul de la Lyon nu mai are nici o miza. Presedintii celor doua cluburi au transmis, insa, antrenorilor misiunea de a aduce in vistierie cei 600.000 de euro oferiti de UEFA pentru fiecare partida castigata. „Jucatorii trebuie sa se concentreze si sa castige, pentru ca este vorba despre o suma impor tanta de bani. Noi, restul delegatiei, mergem la cumparaturi“, a declarat Gigi Becali.

Complex francez
Steaua va trebui sa treaca peste un adevarat complex francez in acesta seara. Pana in prezent, „ros-albastrii“ au jucat sapte meciuri in Hexagon si le-au pierdut pe toate. Unele dintre infrangeri au fost chiar umilitoare, precum cele din fata lui Montpellier (0-5) si AS Monaco (4-1). Insa, spre deosebire de acele intalniri, stelistii joaca impotriva lui Lyon fara nici o presiune. Ei sunt deja calificati pentru primavara europeana si este stiut faptul ca Steaua are evolutii bune atunci cand jucatorii sunt relaxati. Este posibil chiar ca Olaroiu sa menajeze cativa dintre titulari, Nicolita, Ghionea si Goian fiind printre jucatorii care pot lua loc pe banca de rezerva.

Se intorc imediat dupa meci


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.