Iustin Covei, fiul judecatorului craiovean Marin Covei, s-a rasturnat ieri noapte cu masina intr-o intersectie de pe bulevardul Calea Bucuresti din Craiova. Tanarul a fugit de la locul accidentului, revenind mai tarziu pentru a le explica politistil

Iustin Covei, fiul judecatorului craiovean Marin Covei, s-a rasturnat ieri noapte cu masina intr-o intersectie de pe bulevardul Calea Bucuresti din Craiova. Tanarul a fugit de la locul accidentului, revenind mai tarziu pentru a le explica politistilor ce s-a intamplat. Covei jr a fost testat cu alcooltestul, insa s-a dovedit ca nu consumase alcool. Accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive si s-a soldat doar cu pagube materiale. Pentru cascadoria sa, Iustin Covei a fost sanctionat cu o amenda in valoare de un milion de lei.

Fiul judecatorului Marin Covei revine din nou in atentia oamenilor legii. De aceasta data, iesirea tanarului din cotidian nu s-a soldat cu victime. Covei jr s-a rasturnat, ieri noapte, cu autoturismul sau, marca Peugeot 207, la intersectia bulevardului Calea Bucuresti cu strada Vasile Conta din Craiova. Tanarul a intrat pe un spatiu verde, dupa care a plecat de la locul accidentului. Politistii spun ca incidentul s-a produs din cauza neadaptarii vitezei la conditiile rutiere. „Cauza accidentului a fost viteza excesiva. Dupa incident, soferul a plecat de la locul faptei, dupa care s-a reintors pentru a le explica politistilor ce s-a intamplat. Covei a fost testat cu alcooltestul, insa s-a dovedit ca acesta nu consumase alcool. Nimeni nu a fost ranit in incident, nici macar Iustin Covei“, a declarat seful IPJ Dolj, comisarul Georgel Enescu. Iustin Covei a fost sanctionat cu un milion de lei.

'Palmaresul>> lui Iustin Covei
Iustin Covei este fiul lui Marin Covei, judecator la Curtea de Apel Craiova, si nepotul lui Gheorghe Covei, procuror la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Craiova, iar, in ultimii ani, si-a capatat renumele de „copil problema“ al Craiovei.

-mai 2003 - un echipaj al Politiei Rutiere Dolj il surprinde pe Iustin Covei la volanul unui BMW inmatriculat in Italia, desi tanarul era minor si nu avea permis de conducere.

-ianuarie 2004 - participa la un scandal-monstru, dupa ce a fost dat afara de la un chef organizat de un coleg al sau la un bar din Craiova.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.