Timp de mai bine de un an, primarul Craiovei, Antonie Solomon, si finantatorul Universitatii, Adrian Mititelu, s-au aflat intr-un permanent conflict, in care s-au atacat dur ori de cate ori au avut ocazia. Deveniti prieteni peste noapte, sau mai bin
Timp de mai bine de un an, primarul Craiovei, Antonie Solomon, si finantatorul Universitatii, Adrian Mititelu, s-au aflat intr-un permanent conflict, in care s-au atacat dur ori de cate ori au avut ocazia. Deveniti prieteni peste noapte, sau mai bine zis de cand edilul-sef al urbei a dat autorizatie de constructie a hipermaket-ului PIC pe un teren aflat inca in litigiu, Solomon si Mititelu se ajuta si la bine, si la greu. Astfel, fara sa mai stea pe ganduri, Solomon i-a sarit in aparare lui Mititelu in razboiul declansat, sambata trecuta, cu vasluienii, facandu-i cu ou si cu otet atat pe conducatorii gruparii moldovene, cat si pe arbitrul clujean Marian Salomir. „Am tinut sa vad la televizor meciul cu Vasluiul. Oare ce as mai putea spune, decat ca Marian Salomir a avut un arbitraj execrabil, o prestatie lamentabila. Pacat de acest arbitru, pentru ca provine dintr-o familie de arbitri, s-a facut de ras. Nu pot sa imi dau seama de ce Porumboiu se plange de arbitraje, pentru ca acolo s-a instalat infernul. Inainte era 'Pinalti>>, pe care il stie toata lumea pentru raul facut fotbalului romanesc, acum acest Porumboiu calca totul in picioare, aruncand in laturi cu fel de fel de invective. A ales aceasta metoda deloc ortodoxa, de a intimida 'fluierasii>> ca sa aiba un arbitraj partinitor. Ce sa mai, pe buna dreptate, o spun fara nici un regret, ca Vasluiul a devenit Estul Salbatic“, a afirmat Antonie Solomon.

Viorel Hizo, facut golan!


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.