Dupa abdomen si fesieri, urmeaza coapsele, dar... si o surpriza Florentina Opris, realizatoarea emisiunilor ""Sport, dieta si o vedeta"" si ""Sport cu Florentina"" (zilnic, 8:00) de la Prima TV, lanseaza pe piata al treilea CD/DVD multimedia ""S

Dupa abdomen si fesieri, urmeaza coapsele, dar... si o surpriza

Florentina Opris, realizatoarea emisiunilor ""Sport, dieta si o vedeta"" si ""Sport cu Florentina"" (zilnic, 8:00) de la Prima TV, lanseaza pe piata al treilea CD/DVD multimedia ""Sport cu Florentina"". Dupa abdomen si fesieri, a venit randul zonei coapselor sa fie lucrata alaturi de simpatica prezentatoare de la Prima TV. Suportul multimedia se gaseste, incepand din 6 decembrie, in toate magazinele de specialitate, dar si pe site-ul personal (www.florentina.ro), unde se poate comanda telefonic, prin e-mail sau online. ""Este foarte important sa faci miscare la orice varsta. Fiecare parte a corpului trebuie lucrata in egala masura. Asa ca cele trei CD-uri sunt de ajutor persoanelor care vor sa faca gimnastica acasa"", spune Florentina.

Surprizele prezentatoarei nu se opresc aici. La inceputul anului viitor va lansa un nou CD cu exercitii fizice: ""Nu ma opresc aici, pentru ca este foarte important sa faci miscare indiferent de varsta"". N-a vrut insa sa ne spuna despre ce e vorba, preferand sa adauge doar ca ""noul material va fi un aliat in lupta cu sedentarismul"".

PRIMA TV / Sport, dieta si o vedeta / Divertisment / Sambata 10:30


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.