Cand el nu-i instalator, iar ea nu canta... Barbatii au impresia atunci cand isi incep viata alaturi de-o femeie ca ea are ""niste obligatii"". Pai ce, dumneaei, doamna, are impresia ca bucataria din casa noua e pusa doar ca decor? Crede dan

Cand el nu-i instalator, iar ea nu canta...

Barbatii au impresia atunci cand isi incep viata alaturi de-o femeie ca ea are ""niste obligatii"". Pai ce, dumneaei, doamna, are impresia ca bucataria din casa noua e pusa doar ca decor? Crede dansa cumva ca din economie nu scrie pe usa bucatariei ""restaurant"", dar ca ea, de fapt, functioneaza in acest regim, si barbatul, cand a luat-o de la parinti, le-a promis acestora ca are ascunsa-n debara o armata de bucatari care vor face treaba fiicei lor, in vreme ce ea isi va vedea linistita de cariera?! Apoi daca-i asa inseamna ca doamna n-are habar pe ce lume traieste si trebuie zgaltaita putin.

SEISME. In fine, zgaltaiala o stim cu toti. De la mici vijelii conjungale se-ajunge repede la furtuni in dormitor si de-aici nu mai e decat un pas pana la uragane in casnicie. Respectiv cand asteptarile unuia incep sa nu mai aiba nici macar o vaga legatura cu disponibilitatile la sacrificiu si compromis ale celuilalt.

MOTO. Si-acum imi aduc aminte de-un banc pe care - pentru ca inca ma aflu la varsta la care imi mai setez principii si valori - am de gand sa-l tranform in motoul-contract prenuptial al casniciei mele. Bancul zice cam asa: intr-o zi, nevasta se plange sotului ca usa de la dulap nu se mai inchide. Barbatul ii replica in sictir ca pe dumnealui nu l-a luat tamplar si nici intre timp n-a devenit. In alta zi, nevasta ""incompetenta"" se plange ca intrerupatorul de la sufragerie s-a stricat. Sotul ii aminteste pe acelasi ton sarcastic ca dansul nu-i nici electrician. Ma rog, se pare ca nevasta nu pricepe, si in alta zi ii recomanda sotului sa repare robinetul de apa calda - desigur, sotul nu e nici instalator. Si tocmai cand barbatul se-ntoarce acasa multumit de lectiile consecutive aplicate nevestei gaseste toate cele trei obiecte la standarde de functionare. Mirat - stia ca nici pe ea n-a luat-o tamplareasa, electriciana ori instalatoare - cere detalii. Ingenua, sotia ii povesteste despre amabilul vecin care s-a ocupat de tot. Si nu, nici n-a vrut bani. Ba chiar i-a dat de ales intre doua metode alternative de rasplata: sex sau cantat. Si cum sotul stie bine ca pe dumneaei n-a luat-o cantareata de la mama de-acasa... Dar, nu-i asa, noroc ca acum totul e-n ordine!

ANUSKA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.