Pentru prima data in Romania, serialul care a revolutionat umorul in SUA si in Europa. Celebrul rapper englez Sasha Baron Cohen, cunoscut si drept personajele Borat si Bruno, creeaza momente inedite - provoaca, pune interlocutorul in ipostaz

Pentru prima data in Romania, serialul care a revolutionat umorul in SUA si in Europa.

Celebrul rapper englez Sasha Baron Cohen, cunoscut si drept personajele Borat si Bruno, creeaza momente inedite - provoaca, pune interlocutorul in ipostaze confuze, vorbeste cu nonsalanta despre lucruri interzise, ridica absurdul la rang de socant. In fiecare sambata, de la ora 18:00, ""Ali G Show"" aduce satisfactia umorului savuros la Kiss TV. Borat Sagdiyev este un alt personaj care apare frecvent in show. El vine din Kazakhstan si calatoreste in Anglia si America, intervievand oameni si punandu-i in situatii extrem de stanjenitoare. In schimb, Bruno, cel de-al treilea personaj, este un homosexual austriac care pretinde, intr-un mod ilar, ca este vocea tinerei generatii consumatoare de tv, tinand mortis sa-si exploreze sexualitatea peste tot pe unde merge.

ACIDE. Metodele folosite de Baron Cohen cauzeaza de cele mai multe ori controverse. Multe din ""victime"" s-au simtit ofensate, nu putini fiind telespecatorii care au avut comentarii acide la adresa acestui show. Intr-unul din episoade, Borat s-a dus intr-un bar, unde a inceput sa cante in gura mare o piesa ""dedicata"" evreilor in care spunea asa: ""Aruncati-l pe evreu/ astfel, tara mea va fi libera/luati-l de coarne/si apoi sa dam petrecere"". Intr-un alt episod (2), Ali G il are ca invitat pe fostul presedinte al Organizatiei Natiunilor Unite, Boutros Boutros Ghali, pe care il pune sa-i spuna cum se zice in franceza cuvinte care la noi ar fi sanctionate de CNA. In camera Consiliului de Securitate a SUA, Ali G pune intrebari stupide, insinuand ca razboiul dintre Statele Unite si Saddam a pornit de la un translator care i-a tradus gresit in casti, insultandu-i mama.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.