Marian Iancu, finantatorul Politehnicii Timisoara, este in pragul unei crize de nervi din cauza faptului ca echipa banateana nu are forta sa se bata cu echipele din Bucuresti indiferent de investitiile facute. Avand in primul „unsprezece&ldquo
Marian Iancu, finantatorul Politehnicii Timisoara, este in pragul unei crize de nervi din cauza faptului ca echipa banateana nu are forta sa se bata cu echipele din Bucuresti indiferent de investitiile facute. Avand in primul „unsprezece“ jucatori doriti de orice club din Capitala, Poli a pierdut fara drept de apel in Ghencea. Furios, Iancu a dat vina pe arbitru, care nu l-a eliminat pe Goian dupa un presupus fault la Mansour. „Se pare ca orice ar face acest jucator, nu poate fi eliminat“, a spus „timisoreanul“ nascut in Giulesti, care a uitat, se pare, ca Goian a fost eliminat in urma cu doua etape, la Targu Jiu, pentru un fault care „cerea“ numai cartonas galben.

Poli Timisoara pierde din ce in ce mai mult teren in lupta cu echipele din fruntea clasamentului. Clubul de pe Bega pare a fi blestemat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.