Ca si pana acum, inainte de Craciun, vine ""Om Bun""! Cea de-a 16-a editie a celui mai longeviv festival folk de la noi se desfasoara in zilele de 18, 19 si 20 decembrie, la Teatrul ""Ion Creanga"". Cu o zi inainte, pe 17 decembrie, are loc prese

Ca si pana acum, inainte de Craciun, vine ""Om Bun""! Cea de-a 16-a editie a celui mai longeviv festival folk de la noi se desfasoara in zilele de 18, 19 si 20 decembrie, la Teatrul ""Ion Creanga"".

Cu o zi inainte, pe 17 decembrie, are loc preselectia la sediul administrativ al Teatrului ""Creanga"", Strada Pictor Verona nr. 15, langa cinema Patria.

Ca de obicei, 18:00 este ora de incepere in fiecare seara, concursul e in primele doua zile, gala laureatilor in ultima, iar prezentator este Adrian Ivanitchi. Recitalurile din acest an vor avea loc dupa urmatorul program: 18 decembrie - Nicu Alifanis, Ducu Bertzi, Florian Pittis, Mircea Vintila si invitatii lor, 19 decembrie - Ada Milea, Maria Gheorghiu, Victor Socaciu, Pavel Stratan si invitatii lor, 20 decembrie - Mircea Baniciu, Vasile Seicaru, Dinu Olarasu, Vali Serban si invitatii lor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.