Intrati deja in retur, fotbalistii si oficialii din Liga 1 sunt cu nervii la pamant. Partida Vaslui-Craiova s-a lasat cu un imens scandal, pumni, injuraturi si vestiarul oaspetilor vandalizat. Craiovenii sustin, insa, ca au doar un geam pe constiint

Intrati deja in retur, fotbalistii si oficialii din Liga 1 sunt cu nervii la pamant. Partida Vaslui-Craiova s-a lasat cu un imens scandal, pumni, injuraturi si vestiarul oaspetilor vandalizat. Craiovenii sustin, insa, ca au doar un geam pe constiinta.
Obligati sa mai joace doua etape din retur, fotbalistii si oficialii din Liga I sunt cu nervii la pamant. La Vaslui s-au impartit pumni si vorbe grele, cel mai mult avand de suferit mobilierul din vestiar, iar in Ghencea cele doua galerii s-au atacat reciproc.

Partida de la Vaslui a fost una extrem de tensionata, chiar daca nici una dintre echipe nu se afla in zona periculoasa a clasamentului. Din pacate, jocul foarte bun a cazut in planul doi dupa tot tambalaul creat la final. Vazandu-se egalati in ultimele minute ale intalnirii, oltenii au cedat nervos, provocand un scandal monstru in drumul spre vestiare. Cum FC Vaslui se „bucura“ de eticheta de echipa ajutata de arbitri, Adrian Mititelu a marsat pe aceasta tema facandu-l „praf“ pe centralul Marian Salomir. „Acest arbit ru este o rusine fara margini si imi este si mila de el. A fost o viciere de rezultat flagranta. La Vaslui se intampla ce se intampla pe vremuri la Piatra Neamt“, a declarat Adrian Mititelu. Adrian Porumboiu i-a recomandat oficialului oltean „sa mai schimbe placa“, pentru ca s-a plictisit de povestea cu arbitrii.

'Au venit sa ne bata, in frunte cu presedintele clubului>>
Pe tunelul care duce la vestiare, portarul Universitatii a intrat in conflict cu vasluienii Sabou si Croitoru, bataia fiind oprita de jandarmi. Dupa aceea a inceput nebunia in vestiarul oaspetilor, care a fost devastat, dar nimeni nu vrea sa-si asume distrugerile, taberele avand variante diferite legate de desfasurarea ostilitatilor. Mircea Bornescu, a declarat, la cateva ore dupa incheierea meciului, ca la finalul partidei cei de la Vaslui, in frunte cu presedintele Octavian Apetrei, au venit la vestiarul craiovenilor, pentru a-i agresa. „Usa de la vestiar nu era sparta, insa, la final, ei au venit sa ne bata, in frunte cu presedintele clubului, iar noi ne-am aparat. Atunci au intervenit si jandarmii. Singurul lucru pe care noi l-am spart a fost un geam, in momentul in care un coleg a dat cu gheata in el cand a fost la dus“, a spus Bornescu. La randul sau, directorul executiv al gruparii craiovene, Ovidiu Costesin, a declarat ca cei de la Vaslui au fost cei care au devastat vestiarul oaspetilor, dupa plecarea jucatorilor craioveni, pentru a crea astfel „o diversiune comunista“. „Cand am intrat eu la vestiar era sparta doar usa dinspre toaleta. Cei de la Vaslui au intrat si au devastat vestiarul, sa distraga atentia. Este un fel de diversiune comunista, pentru a distrage atentia de la adevarata problema care a fost arbitrajul“, a spus Costesin.

'Dupa ceea ce au facut la Vaslui, nu pot fi numiti oameni>>
Oficialii gruparii vasluiene au anuntat ca vor inainta un memoriu catre Liga Profesionista de Fotbal pentru a se lua masurile ce se impun intr-o astfel de situatie. Presedintele clubului FC Vaslui, Octavian Apetrei, a negat acuzatiile formulate de oficialii Universitatii Craiova, potrivit carora cei de la Vaslui ar fi devastat vestiarul oaspetilor dupa meciul dintre cele doua echipe. „Noi nu ne ocupam cu inscenari si diversiuni la care fac referiri cei de la Craiova. De fapt, cei care dau astfel de declaratii sunt niste 'inscenari>> de persoane. Dupa ceea ce au facut la Vaslui, nu se pot numi oameni.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.