Interpreta
Varsta: 44 de ani Cu ocazia Sfantului Nicolae vom avea parte de un concert extraordinar - ""The best of SANDRA"" - la Piatra Neamt. Invitatia a fost lansata de conducerea primariei municipiului pentru a marca aderarea Romani
Interpreta
Varsta: 44 de ani Cu ocazia Sfantului Nicolae vom avea parte de un concert extraordinar - ""The best of SANDRA"" - la Piatra Neamt. Invitatia a fost lansata de conducerea primariei municipiului pentru a marca aderarea Romaniei la Uniunea Europeana. Acesta este primul concert din Europa de Est pe care artista il sustine in ultimii 13 ani si totodata singurul concert de promovare a albumului ""Reflections"". ""In deschidere va canta Pepe, alaturi de o formatie compusa din opt persoane. Evenimentul va fi prezentat de Oana Zavoranu si Catalin Maruta si va fi preluat de principalele televiziuni din tara"", a declarat Dana Mungiu, purtatorul de cuvant al Primariei Piatra Neamt. Pentru concertul din aceasta seara speciala, Jurnalul National o declara pe Sandra ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.