Seful Biroului Suport Logistic din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Giurgiu s-a ales cu dosar penal pentru inselaciune. Surse din cadrul DGA au precizat, pentru “Gardianul”, ca la jumatatea lunii trecute doi tineri au reclamat
Seful Biroului Suport Logistic din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Giurgiu s-a ales cu dosar penal pentru inselaciune. Surse din cadrul DGA au precizat, pentru “Gardianul”, ca la jumatatea lunii trecute doi tineri au reclamat faptul ca au fost inselati cu suma de 200 de euro de catre un angajat al Biroului de Resurse Umane din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Giurgiu. Ana S. s-a inscris atunci la examenul pentru ocuparea unui post de subofiteri la respectiva unitate militara, prilej cu care a luat contact cu un anume maior Constantin Chifor, care s-a prezentat ca lucrator in cadrul Biroului Resurse Umane. Chifor i-a promis candidatei ca, in schimbul sumei de 200 de euro, ii poate „aranja“ sa promoveze examenul. Banii au fost inmanati de catre logodnicul Anei S., Alin T., insa, in momentul in care a incercat sa se inscrie la examen, tinerei i-a fost respins dosarul pentru ca nu indeplinea baremul inaltimii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.