Confruntare decisiva pe Camp Nou. Barcelona trebuie sa invinga in aceasta seara pe Werder Bremen pentru a nu parasi prematur competitia. Campioana Europei risca sa nu-si mai poata apara trofeul cucerit in primavara la Paris. Pentru a merge mai depart

Confruntare decisiva pe Camp Nou. Barcelona trebuie sa invinga in aceasta seara pe Werder Bremen pentru a nu parasi prematur competitia. Campioana Europei risca sa nu-si mai poata apara trofeul cucerit in primavara la Paris. Pentru a merge mai departe, baietii lui Frank Rijkaard sunt obligati sa-i invinga pe nemtii de la Werder Bremen.
Daca pe teren duelul Ronaldinho - Klose poate fi decisiv, capitanul Carles Puyol este convins ca un rol cheie il vor avea in tribune si suporterii catalani. ""Werder este o echipa puternica din punct de vedere fizic, urca bine in atac si este periculoasa. In plus, trece printr-un moment favorabil. De aceea avem nevoie de sprijinul fanilor nostri mai mult ca niciodata"", a spus Puyol. Desi multi considera ca Barcelona e dezavantajata de faptul ca nu are decat varianta victoriei, fostul antrenor al catalanilor, Johan Cruyff crede contrariul: ""Imi plac lucrurile clare. Nu suport jumatatile de masura. Asa ca eu cred ca e mai bine ca Barca e obligata sa castige"". Klaus Allofs, tehnicianul lui Werder, viseaza ca echipa sa sa faca senzatie pe Camp Nou: ""Este o autentica finala si avem ocazia unica de a face ceva extraordinar"".

Calcule


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.