Interpretii se intrec in lansari de CD-uri. Nici n-a inceput bine luna decembrie si interpretii se intrec in a-si lansa albumele de colinde. Dar surprizele abia acum urmeaza. Va puteti trezi cu Hara la usa si puteti primi cadou folkistii, legati c-o
Interpretii se intrec in lansari de CD-uri. Nici n-a inceput bine luna decembrie si interpretii se intrec in a-si lansa albumele de colinde. Dar surprizele abia acum urmeaza. Va puteti trezi cu Hara la usa si puteti primi cadou folkistii, legati c-o fundita rosie.
Hara a venit intotdeauna cu idei originale. Trupa isi va lansa albumul de colinde ""Marlin-Darlin - paispe colinde s-o strigatura"" acasa la fani! Trei dintre admiratorii care s-au inscris pe site-urile www. BestMusic.ro si www.hara.ro vor fi colindati live, adica pe bune, de Flavius, Mesteru, Marius, Vlad si Sabin. Baietii vor merge acasa la castigatori pentru a le canta colinde 100% autentice, culese din zonele Bistritei, Clujului si Maramuresului. Este, probabil, cea mai buna metoda de a-si promova noul CD.
CANTECE SFINTE. Maramureseanca Paula Seling ne-a declarat ca albumul ei este unul magic. Se numeste ""De sarbatori"" si contine 14 colinde si cantece sfinte pe care nu le-a mai cantat pana acum. Majoritatea au fost preluate dintr-o culegere primita de la parintele Gheorghe Avram de le Manastirea Valea Mare. Unul dintre colinde este interpretat impreuna cu Stefan Petreus si cu fiul sau, Andrei Petreus. ""N-as fi crezut, acum cativa ani, cand ascultam, fascinata, dulceata muzicii fratilor Petreus, ca, intr-o zi, voi putea sa am alaturi jumatate din simbolul muzicii maramuresene. Am inregistrat impreuna un colind traditional din aceasta zona: ""De nasterea Ta, Isuse""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.