Luna decembrie vine cu cadouri muzicale pentru toti locuitorii Capitalei. Gusturile cele mai diverse vor fi satisfacute, caci vor concerta trupe ca Therion, Holograf, No Mercy, ABBA Magic, dar si cantaretii Stefan Banica jr siTudor Gheorghe.

Luna decembrie vine cu cadouri muzicale pentru toti locuitorii Capitalei. Gusturile cele mai diverse vor fi satisfacute, caci vor concerta trupe ca Therion, Holograf, No Mercy, ABBA Magic, dar si cantaretii Stefan Banica jr siTudor Gheorghe.

In luna decembrie, capitala se va transforma intr-o mare scena pe care vor concerta nume importante din muzica romaneasca, dar si din cea straina. Ultima luna a anului este foarte bogata in evenimente muzicale, dar vom face o trecere in revista doar a celor mai importante dintre acestea.

Seria concertelor a debutat deja ieri cu aparitia lui Nicu Alifantis pe scena Teatrului Evreiesc de Stat. Azi, de la ora 19.00, Alexandru Andries va incalzi, cum ne-a obisnuit in fiecare iarna, inimile celor prezenti in Sala Auditorium a Muzeului National de Arta al Romaniei. Concertul va fi si un prilej pentru artist de a-si prezenta noul album, „Nimic nu iese asa cum vrei“. Holograf isi lanseaza albumul „Taina“ la Sala Polivalenta, pe 5 decembrie, de la 13.00.

Pe data de 6 decemb rie, la Sala Palatului, cu incepere de la ora 20.00, va concerta trupa britanica ABBA Magic. ABBA este, incontestabil, una dintre cele mai iubite formatii din lume. Chiar si dupa ce a incetat sa mai existe, hituri precum „Dancing Queen“, „Waterloo“, „One of Us“ sunt inca fredonate si, zilnic, se vand peste 3.000 de albume ABBA in toata lumea. Din dragoste si respect pentru acest grup legendar s-a nascut ABBA Magic,. o trupa-tribut care readuce pe scena miracolul ABBA. Spectacolul va include piese celebre ale trupei suedeze, in interpretarea a doua fete si doi baieti care seamana foarte mult cu originalul.

Joi, 7 decembrie, incepand de la ora 19.00, Fanfara Ciocarlia va fi prezenta pe scena Salii Palatului. Reinterpretarea cunoscutei piese „Born to be Wild“, semnata Fanfara Ciocarlia, poate fi auzita si pe coloana sonora a celebrului, de acum, „Borat!“ care mai ruleaza inca in cinematografele noastre. Artistii Esma Redzepova si Jony Iliev vor concerta alaturi de ei.

Tot joi, dar de la ora 20.00, baietii de la No Mercy ii vor avea alaturi, la Sala Polivalenta, pe cei de la Animal X, iar momentul inedit al spectacolului va fi interpretarea reciproca a unei piese din repertoriile celor doua formatii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.