Infrangerea suferita in fata ialomitenilor a inflamat spiritele la Iasi, echipa care a inceput bine sezonul, insa acum aluneca incet, dar sigur catre zona retrogradarii. CONTESTARE. La finalul partidei, cateva sute de suporteri ieseni, extrem de ir
Infrangerea suferita in fata ialomitenilor a inflamat spiritele la Iasi, echipa care a inceput bine sezonul, insa acum aluneca incet, dar sigur catre zona retrogradarii.
CONTESTARE. La finalul partidei, cateva sute de suporteri ieseni, extrem de iritati, s-au adunat in fata vestiarelor, asteptand explicatii de la jucatori pentru rezultatele slabe inregistrate in cea de-a doua jumatate a turului. ""Jucatori de Serie B, va rupem picioarele"", ""Nu va pasa de noi!"", acestea au fost doar cateva dintre scandarile fanilor moldoveni, care i-au aclamat doar pe antrenorul Ionut Popa si pe portarul Branet. Suparat pe jocul echipei sale, tehnicianul trupei din Dealul Copoului le-a spus suporterilor: ""Din pacate, atat putem in momentul de fata. Se pare ca asta ne este valoarea acum. Tot noi insa am avut acea serie foarte buna din startul sezonului, de aceea cred ca in retur vom juca altceva. Va promitem ca vom face tot posibilul sa obtinem rezultatele asteptate de voi"".
ANALIZA. Dupa meci, Ionut Popa a plecat de la stadion noaptea, la ora 2:00, dupa ce a vizionat caseta meciului. ""M-am uitat din nou la joc si m-am crucit efectiv de gafele pe care le-au facut jucatorii mei. Am vazut cateva greseli nepermise, executii gresite care se invata la juniori. Nu stiu ce e cu ei?! Parca le este frica sa mai joace dupa ce primesc gol. Nu-mi explic"", a marturisit antrenorul iesenilor. ""E pacat de Branet, de interventiile lui. In rest, toti au fost o apa si-un pamant. Iurisniti, Sarici, Mitrovici, Bordeanu si ceilalti sunt la pamant. Le-am explicat de o suta de ori inainte de meci ca ultima impresie conteaza foarte mult. Era ultimul nostru meci acasa in acest an si trebuia sa-l castigam. Suntem la pamant din toate punctele de vedere"", a mai spus antrenorul lui Poli.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.