HCM Constanta a transat derby-ul romanesc din Cupa Cupelor. Dupa un joc pe care l-au controlat in totalitate, constantenii au invins in prima mansa cu scorul de 31-20, fiind aproape calificati in faza urmatoare a competitiei. De partea cealalta, ofic

HCM Constanta a transat derby-ul romanesc din Cupa Cupelor. Dupa un joc pe care l-au controlat in totalitate, constantenii au invins in prima mansa cu scorul de 31-20, fiind aproape calificati in faza urmatoare a competitiei. De partea cealalta, oficialii dinamovisti acuza arbitrajul.
Pentru prima data in istoria handbalului masculin, doua echipe romanesti s-au intalnit intr-o faza superioara a unei cupe europene. Ieri, la Constanta, in prima mansa a ""optimilor"" Cupei Cupelor, HCM a spulberat pe Dinamo, scor 31-20.
INSTRUCTIE. Partida nu a avut istoric. Elevii lui Lucian Rasnita s-au impus de o maniera categorica, in fata unei echipe care nu a contat, resemnandu-se mult prea devreme. ""Am dovedit ca meciul din campionat, castigat de Dinamo, a fost pe fondul greselilor noastre. Am evoluat bine in aparare. Dupa aceasta victorie categorica, Constanta are 51% sanse de calificare. Totusi puteam castiga la o diferenta mai mare"", a declarat tehnicianul lui HCM. Unul dintre cei mai buni oameni ai campioanei, portarul Rudi Stanescu, a precizat ca nu se astepta la o evolutie atat de palida a dinamovistilor: ""Am fost mai concentrati decat ei si am avut si aportul publicului. Nu ma asteptam la o asa mare diferenta de scor"".
ACUZE. Dinamovistii au acuzat la final prestatia brigazii de arbitri din Macedonia. ""Este incredibil ce s-a intamplat. Am jucat execrabil. Consider ca HCM putea castiga si fara ajutorul arbitrilor"", a declarat presedintele lui CS Dinamo, Marcel Popescu. Pe aceeasi linie s-a inscris si antrenorul ""cainilor"", Constantin Stefan: ""Constantenii au prima sansa la calificare. Desi m-a nemultumit, prefer sa nu comentez arbitrajul"". Principalii marcatori au fost Timofte, 7 goluri, Stavrositu si Smigigi, cate 5, respectiv Ghionea, 6 reusite, Bibirig si Popov, cate 3. Returul se va disputa la 10 decembrie, la Buzau.

Feminin


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.