Artistii autohtoni sunt pasionati de automobilele de lux, dar nu au ezitat sa conduca si „produse“ bastinase. Picioarele Roxanei Ciuhulescu au incaput intr-un Oltcit, iar Oana Zavoranu si Diana Munteanu au condus
mult timp cate o

Artistii autohtoni sunt pasionati de automobilele de lux, dar nu au ezitat sa conduca si „produse“ bastinase. Picioarele Roxanei Ciuhulescu au incaput intr-un Oltcit, iar Oana Zavoranu si Diana Munteanu au condus
mult timp cate o Dacie.

Un nou sondaj realizat in randul vedetelor noastre, de data aceasta referitor la masini si pasiuni automobilistice, a scos la iveala pareri si preferinte dintre cele mai diverse. Artistii chestionati ne-au dezvaluit care au fost primele lor masini, ce autoturisme conduc in prezent si, mai ales, ce marci auto viseaza sa aiba in garaj si cat ar fi dispuse sa plateasca pentru a-si satisface pretentiile. In plus, unele dintre vedete ne-au povestit si despre accidentele pe care le-au avut, majoritatea declarand ca acestea nu au avut loc din vina lor.

Vedete fara permis
Roxana, Andreia si Loredana, membrele trupei Trident, nu au permis de conducere si de aceea nu si-au cumparat inca nici masini: „Am facut scoala si urmeaza sa dam examenul, dar suntem foarte ocupate acum“. In materie de preferinte auto, Roxana spune ca si-ar lua un BMW Ser ia 1, iar Andreia ar conduce un Volkswagen Golf. Doar Loredana este ceva mai pretentioasa, preferand, ca marci, Mercedes si Bentley. Singura implicata intr-un accident rutier, fara a se afla insa la volan, a fost Loredana, scapand doar cu o mica lovitura.

Oana Zavoranu si Diana Munteanu, primul drum la volanul unei Dacii
Oana Zavoranu a condus prima data o Dacie 1310, pe care a si invatat de altfel tainele sofatului. „Aceasta masina mi-a disparut insa din fata blocului si nu am mai recuperat-o“, a destainuit artista. Actrita si-a cumparat apoi un Cielo argintiu, la moda in acea vreme, si, mai tarziu, un Audi, cu care a avut si cel mai serios accident: „Eram cu Audi cand un angajat de la Ambasada Japoniei a intrat in mine. Eu nu am patit nimic, dar masina a fost avariata“. In prezent, Oana conduce un Mercedes SLK negru. Prima masina a Dianei Munteanu a fost, de asemenea, o Dacie 1310, urmata apoi tot de o Dacia Berlina. In prezent, VJ-ita conduce un Audi A3 si nu are de gand sa-si cumpere altceva: „Sunt foarte multumita de masina mea. Nu am o masina la care sa visez, deci habar nu am ce suma as fi dispusa sa platesc in acest scop“. Iubita lui Niculescu mai spune ca, din fericire, nu a avut vreun accident grav: „Mici intamplari mai neplacute au fost, dar nimic serios“.

Nicoleta Luciu si cadourile pe patru roti
Nicoleta Luciu s-a bucurat mereu de cadouri primite din partea firmelor care au dorit sa-si promoveze produsele cu ajutorul imaginii vedetei de la Acasa TVs. Una dintre acestea a fost Redis Nutritie, care i-a oferit un Hyundai Coupe, in valoare de 25.000 de euro, pentru ca actrita a asigurat, prin fizicul ei, succesul batoanelor Fibrobar. Apoi, in timpul filmarilor pentru „Numai iubirea“, Nicoleta a circulat cu un Seat Altea rosu, care costa in jur de 13.000 de euro, din partea Porche Romania, unul din sponsorii telenovelei marca MediaPro, pe care insa l-a inapoiat la finalul telenovelei. Bruneta conduce insa acum un BMW Seria 5, negru. Ati ghicit, si acesta este tot cadou, de data asta din partea iubitului Nicoletei, Zsolt Csergo. Valoarea unui astfel de bolid se ridica la 100.000 de euro. Gina Pistol, o alta vedeta Playboy, conduce un Citroen C3 Pluriel si spune ca este singura masina pe care a avut-o vreodata. „Mi se potriveste“, adauga blonda. Cu toate astea, Gina spune ca si-ar cumpara un Volkswagen Eos sau un Range Rover Sport.

Delia isi vinde Audi-ul
Initial fana a autoturismelor franceze, Delia Matache si-a cumparat prima data un Renault 19, iar apoi un Peugeot 206. Cantareata s-a orientat apoi catre marcile nemtesti si conduce in prezent un Audi A4, insa si de acesta vrea sa se desparta, ramanand totusi la precizia germana: „Imi doresc mult o masina de teren, asa ca o sa-mi vand Audi-ul si o sa-mi cumpar un BMW X3, mai ales ca vine iarna“. Pe langa X3, pe fosta iubita a lui Iordanescu o mai incanta Nissan Murano si Porche. Cel mai recent accident in care Delia a fost implicata s-a petrecut cand aceasta se afla in drum spre Timisoara, artista si noul sau iubit scapand insa fara nici o zgarietura.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.