Ghencea gazduieste primul soc al returului. Cel mai asteptat meci al primei runde din retur va avea loc astazi, incepand cu ora 17:00, pe arena din Bdul Ghencea. Rivalitatea de data recenta dintre Steaua si Poli se va transfera pe gazon in disputa di
Ghencea gazduieste primul soc al returului. Cel mai asteptat meci al primei runde din retur va avea loc astazi, incepand cu ora 17:00, pe arena din Bdul Ghencea. Rivalitatea de data recenta dintre Steaua si Poli se va transfera pe gazon in disputa dintre trupele lui Olaroiu si Artimon.
Confruntarea va avea o miza dubla pentru antrenorul campioanei en-titre, Cosmin Olaroiu. Pe langa mentinerea pe pozitia secunda, in spatele liderului Dinamo, tehnicianul ros-albastrilor cauta sa-si mentina invincibilitatea in fata echipei care l-a aruncat ca pe o masea stricata in urma cu doua sezoane. In sezonul trecut, Steaua a remizat, 0-0, la Timisoara, pentru ca sa invinga cu 2-1 pe stadionul din complexul Lia Manoliu. In turul acestei editii, cele doua echipe au terminat din nou 0-0 pe malurile Begai. PONDERAT. Desi inaintea ultimelor intalniri cu echipele reprezentative ale Capitalei a socat prin atacuri destul de dure, patronul timisorenilor, Marian Iancu, a pastrat un ton decent atunci cand a prefatat duelul cu Steaua. ""Nu pot sa-l contrazic pe Gigi Becali atunci cand spune ca Poli este o echipa de locurile 4-5. Rezultatele din ultima vreme nu pot constitui un argument pentru noi. Continuu sa spun ca Steaua este poate cea mai buna echipa din Romania, iar cand vorbesti de o posibila victorie contra lor trebuie sa faci diferenta intre dorinta si putinta"", a declarat Iancu. ""Se vor intalni echipele cu cele mai bune aparari din Liga I. Jucatorii lui Poli nu vor beneficia de prime suplimentare, pentru ca in regulamentul de ordine interioara nu este stipulat asa ceva."" SANCTIUNE. Intrunita ieri, Comisia de Apel a FRF a decis reducerea suspendarii fundasului stelist Dorin Goian de la doua etape la o etapa. Prin urmare, stoperul va putea evolua astazi impotriva Politehnicii. Goian fusese suspendat pentru partida cu Jiul Petrosani, in urma eliminarii dictate contra sa in partida de campionat cu Pandurii Targu-Jiu. Revine Iacob?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.