Presa elena i-a caracterizat simplu pe giulesteni. Ziarele grecesti aparute ieri considera ca formatia antrenata de Razvan Lucescu are destule talente, dar ca inca nu poate realiza performante majore din cauza mentalitatii.
Remiza alba dintre Pa
Presa elena i-a caracterizat simplu pe giulesteni. Ziarele grecesti aparute ieri considera ca formatia antrenata de Razvan Lucescu are destule talente, dar ca inca nu poate realiza performante majore din cauza mentalitatii.
Remiza alba dintre Panathinaikos si Rapid a fost comentata pe larg in presa elena, care a salutat faptul ca atenienii si-au asigurat biletele pentru primavara europeana. Cu toate ca elevii lui Razvan Lucescu sunt acum nevoiti sa stea la mana grecilor, care ar trebui sa nu piarda in ultima runda pe terenul lui PSG pentru ca romanii sa mearga mai departe, prestatia Rapidului a fost apreciata in general favorabil. OBIECTIVI. Agentia elena Sport a notat ca echipa giulesteana are destule talente, dar nu poate realiza performante deosebite din cauza lipsei de concentrare. ""Cu acest egal, Panathinaikos si-a atins telul, iar la felul cum a jucat nici nu putea pretinde mai mult. Rapid? Greu pierde, dar si greu castiga. Talent este din belsug, dar ii lipseste substanta. Daca ar avea si acest ingredient, ar putea reusi multe lucruri"", a comentat Sport. Sursa citata a subliniat ca tehnicianul gazdelor, Victor Munoz, a gasit prilejul perfect pentru a odihni niste jucatori si pentru a-i verifica pe altii: ""Cele doua echipe s-au aratat circumspecte, dar meciul a fost bun, cu un ritm relativ ridicat. Mingea a circulat bine, dar au lipsit fazele. Rapid a avut momente bune la centrul terenului, insa fara sclipire in atac. Nici de la Buga, nici de la Moldovan. In prima repriza au fost cate doua ocazii de fiecare parte. Cu trecerea timpului, Rapid a cautat si mai mult golul, iar Panathinaikos a avut aceeasi imagine si in partea secunda, cu erori pe centru si lipsa de rabdare"", a scris agentia greaca. Promisiune


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.