Stau cu ochii pe greci. Giulestenii nu au intrat inca in posesia biletelor pentru ""16-imile"" Cupei UEFA. ""Alb-visiniii"" sunt la mana lui Panathinaikos, care nu trebuie sa piarda la Paris, insa nu-si pun prea mari sperante in eleni.
Punctul c
Stau cu ochii pe greci. Giulestenii nu au intrat inca in posesia biletelor pentru ""16-imile"" Cupei UEFA. ""Alb-visiniii"" sunt la mana lui Panathinaikos, care nu trebuie sa piarda la Paris, insa nu-si pun prea mari sperante in eleni.
Punctul cucerit la Atena pe terenul liderului grupei G a Cupei UEFA, Panathinaikos, nu-i ajuta prea mult pe rapidisti. Acestia si-au prelungit practic agonia, iar acum depind de deznodamantul meciului dintre PSG si adversara lor de joi, care va avea loc peste doua saptamani pe ""Parc des Princes"". Cum formatia greaca este ca si calificata in primavara europeana indiferent de rezultatul partidei din capitala Frantei, elevii lui Razvan Lucescu se asteapta ca Pao sa nu se omoare cu firea. IN ASTEPTARE. ""Este evident ca PSG nu traverseaza o perioada deloc fasta, insa mi-e greu sa cred ca Panathinaikos va aborda acel joc cu cea mai buna echipa. De aceea cred ca francezii sunt cei care au prima sansa, mai ales ca vor juca si-n fata propriilor suporteri. Acum ramane de vazut in ce masura ii intereseaza pe cei de la PSG aceasta competitie, in conditiile in care nu stau grozav in intrecerea lor interna"", si-a exprimat Ionut Rada temerile in privinta sanselor gruparii elene de a nu pierde la Paris. Mugurel Buga nu s-a situat pe o pozitie diferita. ""Este mai bine sa nu ne facem iluzii prea mari, ca sa nu fim dezamagiti dupa aceea. Cel mai bine e sa asteptam finalul partidei de la Paris si abia dupa aceea sa vorbim. Totusi, consider ca grecii ar putea scoate egalul care ne convine noua si daca vor intra pe teren cu rezervele, fiindca de multe ori s-a intamplat ca jucatorii care, de regula, stau pe banca sa-i depaseasca in evolutie pe senatorii de drept"", a afirmat Buga. Daca antrenorul gruparii din Grant, Razvan Lucescu, a marturisit ca ""nu stiu o echipa care sa abordeze un meci, oricare ar fi acesta, fara sa-si doreasca sa castige"", patronul George Copos le-a explicat unor chibiti, la Aeroportul Henri Coanda, dupa revenirea delegatiei rapidiste in tara, ca, daca Viorel Moldovan ar fi inscris dupa gafa fundasilor eleni din minutul 42, nu s-ar mai fi facut nici un fel de supozitii. DEZAMAGIT


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.