Parlamentarii desemnati de partide ca euroobservatori vor avea un dublu mandat de la 1 ianuarie 2007 si pana la alegerile pentru Parlamentul European, programate pentru 13 mai 2007. Senatorii si deputatii au votat, ieri, o propunere legislativa cu c
Parlamentarii desemnati de partide ca euroobservatori vor avea un dublu mandat de la 1 ianuarie 2007 si pana la alegerile pentru Parlamentul European, programate pentru 13 mai 2007. Senatorii si deputatii au votat, ieri, o propunere legislativa cu caracter tranzitoriu care modifica Statutul parlamentarilor, si anume prevederea referitoare la interdictia impusa in privinta detinerii unui mandat national si a altuia la nivel european.

Pentru ca cei 35 de euroobservatori sa nu-si piarda mandatul din Parlamentul national, ei vor avea dreptul pentru cateva luni la un mandat dublu- si in Romania si in PE.

Gardianul

Sursa: GardianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.