MATINEU LA TES. Nicu Alifantis & ZAN au ajuns la cel de-al patrulea concert al microstagiunii bucurestene intitulate ""Cinci saptamani in balon"". Cu aceasta ocazie, muzicienii sparg tiparul conform caruia spectacolele lor au loc doar in serile d

MATINEU LA TES. Nicu Alifantis & ZAN au ajuns la cel de-al patrulea concert al microstagiunii bucurestene intitulate ""Cinci saptamani in balon"". Cu aceasta ocazie, muzicienii sparg tiparul conform caruia spectacolele lor au loc doar in serile de luni. Cei cinci artisti vor canta la matineu duminica, 3 decembrie, la Teatrul Evreiesc de Stat.
De la ora 11:00, Nicu Alifantis, Virgil Popescu, Razvan Mirica, Sorin Voinea si Relu Bitulescu vor interpreta cele mai frumoase piese pe care le-au ""construit"" impreuna timp de zece ani. (C.D.)

KUMM. Crema de plaja, slip, ochelari de soare si minge de volei! Cam de acestea ai nevoie maine in Vama Veche sa vezi cantand trupa Kumm (foto) pe terasa Papa la Shoni. Vino ""kumm"" poti sa prinzi ultimul concert pe plaja din 2006. Vino sa simti pentru ultima oara anul asta briza marii si multa muzica buna. Invitati in spectacol, cei din grupul Travka. Chiar nu-i banc! (R.G.)
ANDRIES. Concertul de la Bucuresti, Sala Auditorium (Muzeul National de Arta al Romaniei), din 4 decembrie, ne prezinta discul ""Nimic nu iese asa cum vrei"", dar si piese ""mai vechi"". Concertul este cel de-al doisprezecelea cadou de Mos Nicolae daruit de Alexe publicului sau. Biletele se gasesc la Librariile Carturesti, Magazinul Muzica, Teatrul Nottara si on-line, la bilete.ro. Pretul acestora variaza intre 25 RON si 35 RON. (R.G.)
SYNTHPLANTS. Pro FM le propune pasionatilor muzicii house o seara electrizanta! Maine seara, in Studio Martin se intampla Synthplants
Sessions. Fanii sunt invitati sa isi ia portia de beat-uri techno alaturi de DJ Christian Fischer, care vine direct din Germania sa invarta platanele si promite o atmosfera de zile mari, marca Synthplants. In deschiderea evenimentului vor urca la pupitru DJ Thornado si Vania. (R.G.)
TAPINARII. In editia a doua de Creative Folk Club A Reunion, la 15 decembrie, Tapinarii va lansa prima telenovela folk din muzica romaneasca, intitulata ""Viata de cuplu e ca mersul pe tricicleta"". Acesta este cel de-al saselea album din cariera celor doi trubaduri moderni Cosmin Covei si Adrian Tanase. Orice asemanare cu personaje sau fapte reale nu este chiar intamplatoare, albumul prezentand o situatie de viata de cuplu din ce in ce mai des intalnita in zilele noastre. (R.G.)
GREEN. Cei care au chef sa isi puna ordine in ganduri pe ritmuri ambientale pot opta pentru Clubul Green Hours. Duminica, 3 decembrie, ora 21:00, sub sloganul ""Inner Thoughts"" vor pune muzica Vlaicu Golcea si DJ Vasile. (M.N.)
YELLOW CLUB. Formatia Foisorul de Foc va concerta vineri seara, incepand cu ora 20:30, in Yellow Club, intr-o noua componenta. Membrii trupei vor canta piese de pe noul album ""Sunt mereu aproape"", dar si cover-uri. Al doilea album va fi gata in doua saptamani, iar videoclipul uneia dintre piese va fi difuzat in curand de televiziunile de specialitate.
SAPTAMANA SWATCH. Maine seara, de la ora 21:00, la Palatua€™ Bragadiru (langa Beraria Becker Brau) se da startul saptamanii ""Swatch Instant Store"". Seara de deschidere incepe cu party: DJ Electric Brother + Visual by KOTKI (Mika & Dilmana) si cu Painting and stickering by: Ciubi & Lori + Thilo & Olivier & Luca. Intre 2 si 9 decembrie, de la 17:00 la 00:00 se intampla cam asa: expozitii, scurtmetraje, animatii & documentare, fashion show si multa muzica. (R.G.)

SILENT STRIKE. Ionut Titu aka Silet Strike (foto) revine pe scena intr-o formula inedita, mai exact pune muzica alaturi de un cvartet. Maine seara, de la ora 21:00, la Orange Concept Store, Ionut Titu va fi acompaniat de Marius Lung (chitara bas), Norbert Tobias (tobe), Dorina Cioflan (vioara intai), Daniela Ciurea (vioara a doua), Alexandra Paduraru (viola) si Iulia Olteanu (violoncel). Guest: Maria Radu. (M.N)

& MORE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.