Situatia grea in care se afla FC National, ocupanta locului al 17-lea in Prima Liga, face ca presedintele Constantin Iacov sa intampine reale dificultati in aducerea unui antrenor care sa poata salva echipa de la retrogradare. In aceste conditii, co
Situatia grea in care se afla FC National, ocupanta locului al 17-lea in Prima Liga, face ca presedintele Constantin Iacov sa intampine reale dificultati in aducerea unui antrenor care sa poata salva echipa de la retrogradare. In aceste conditii, conducatorul „bancarilor“ nu are de ales decat sa se dea bine pe langa interimarul Liviu Ciobotariu, care are numai o infrangere la activ... din tot atatea meciuri.

FC National era anuntata candidata sigura la retrogradare inca de la sfarsitul sezonului trecut. Aceasta ipoteza se baza in special pe faptul ca presedintele Constantin Iacov s-a certat „la cutite“ cu Dumitru Dragomir, presedintele LPF. Meciurile din acest campionat au dovedit, insa, ca FC National cade victima mai mult propriei neputinte decat unei conspiratii puse la cale de „diabolicul Corleone“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.