Chiar daca stie ca nu trebuie sa se increada in darurile grecilor, are destula experienta cu Jean Valvis, George Copos asteapta un mic cadou de la Panathinaikos, echipa scapata de grijile calificarii in primavara europeana. Rapid are nevoie de victo

Chiar daca stie ca nu trebuie sa se increada in darurile grecilor, are destula experienta cu Jean Valvis, George Copos asteapta un mic cadou de la Panathinaikos, echipa scapata de grijile calificarii in primavara europeana. Rapid are nevoie de victorie la Atena pentru a se califica in faza urmatoare a competitiei, sansele de a prinde saisprezecimile fiind extrem de mici in cazul unui egal, mai ales ca giulestenii stau in ultima etapa a grupelor.

Razvan Lucescu are o misiune aproape imposibila la Atena, victorie impotriva a 80.000 de greci fanatici, in conditiile in care nu poate conta pe doua piese de baza in angrenajul echipei, portarul Danut Coman si atacantul Ionut Mazilu. „Nu trebuie sa fie o minune la Atena, am demonstrat pana acum ca jucam bine in Cupa UEFA. Suntem neinvinsi in aceasta grupa si ne ducem acolo sa obtinem cat mai mult. Ne place ca vor fi multi spectatori, am mai trecut prin asta si cred ca fiecarui jucator ii place sa fie atmosfera pe stadion. Daca ne luam dupa rezultatele de pana acum, Panathinaikos ar fi cea mai puternica echipa din grupa pe care o intalnim&ldq uo;, a spus Razvan Lucescu inaintea plecarii. Tehnicianul rapidist a facut referire si la absenta omului numarul 1 al echipei, apreciind ca Rapidul nu trebuie sa stea intr-un singur jucator. „Coman inseamna mult pentru Rapid, dar cred ca nu trebuie sa stam intr-un singur jucator. Rapid are un portar in spatele lui Coman, care s-a pregatit sa joace. Noi mergem sa ne facem jocul acolo si sa obtinem cat mai mult posibil. Nu am hotarat intre Edel si Minca“, a mai adaugat Lucescu.

'Il Luce>>, ultimul romån care a cåstigat in fata 'verzilor>>
Rapid si Panathinaikos nu s-au mai intalnit pana acum in cupele europene, dar „verzii“ au jucat 8 meciuri impotriva unor echipe romanesti, castigand 4 si pierzand 3, o partida terminandu-se la egalitate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.