TERROR HAUTE COUTURE. Marile case de moda vor lansa, in aceasta primavara, noua tendinta a posetelor de dama. Gentile antitero create de Dolce and Gabbana, Chanel, Oscar de la Renta vor fi realizate din material plastic transparent pentru ca agentii
TERROR HAUTE COUTURE. Marile case de moda vor lansa, in aceasta primavara, noua tendinta a posetelor de dama. Gentile antitero create de Dolce and Gabbana, Chanel, Oscar de la Renta vor fi realizate din material plastic transparent pentru ca agentii de securitate de pe aeroporturi sa poata observa imediat continutul acestora. Preturile sunt pe masura: intre 250 si 850 de lire sterline.

GATA CU GLUMA! Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a cerut ieri celor 27 de membri sa vorbeasca mai putin si sa faca mai mult in privinta incalzirii globale. Va trebui ca statele membre sa inceapa cu masuri decisive in sectorul energetic, considerat ""una dintre provocarile globale cele mai importante ale epocii actuale"". (Anca Aldea)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.