Cea de-a noua editie de BrEAkThRu ii aduce in premiera in Romania pe olandezii Black Sun Empire. Marele eveniment va avea loc pe 15 decembrie, iar intrarea la concert este 30 RON. Biletele pot fi cumparate si in avans, de la magazinele Diverta sau de
Cea de-a noua editie de BrEAkThRu ii aduce in premiera in Romania pe olandezii Black Sun Empire. Marele eveniment va avea loc pe 15 decembrie, iar intrarea la concert este 30 RON. Biletele pot fi cumparate si in avans, de la magazinele Diverta sau de pe www.mytiket.ro.
Line-up. Concertul organizat de DARKE*ST va avea loc intr-un cort imens, instalat in Arene, incalzit cu tunuri de aer, incapator cat pentru 1.000 de petrecareti, iar sound systemul JBL de 40.000 watt va zbarnai pentru prima data in ritm de drumandbass. Pe langa Black Sun Empire, vor mixa si Gojira, TRG, Alien Pimp si Kidlazy. Ritmurile electronice vor fi asortate cu proiectii MONO si TVCRASH si rime de la Agent MC.
Multi dintre invitatii acestui eveniment au si proiecte adiacente. De exemplu, TRG formeaza alaturi de Seb grupul Infamous. Au debutat cu acest proiect pe 7 decembrie 2002 si au adus pentru prima data in Bucuresti vibe-ul petrecerilor breaks si drumandbass. In curand, Infamous va implini 4 ani, prilej cu care Web Club va organiza un party aniversar. Eventul va avea loc pe 8 decembrie, iar special guest este Brio (UK). Brandon Da€™Orlando aka Brio este unul dintre cei mai talentati dj de breakbeat din Atlanta. Promotor si Dj Brio au un show lunar, Below the Belt, la Breaks FM.Fratii Micha si Milan Heyboer si Rene Verdult (Black Sun Empire) au debutat in anul 1995, iar in scurt timp au castigat aprecierea unor artisti precum: Photek, LTJ Bukem si Ed Rush. In 2004, au lansat albumul ""Driving Insane"", iar anul acesta au revenit in atentia ascultatorilor de muzica electronica cu un nou album, intitulat ""Cruel And Unusual"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.