Hotararile a zece consilii locale din judetul Mures privind afilierea localitatilor respective la Asociatia Pro Tinutul Secuiesc vor trebui modificate, pentru ca acestea nu se vor putea afilia Asociatiei la sedinta de constituire, a declarat, ieri,
Hotararile a zece consilii locale din judetul Mures privind afilierea localitatilor respective la Asociatia Pro Tinutul Secuiesc vor trebui modificate, pentru ca acestea nu se vor putea afilia Asociatiei la sedinta de constituire, a declarat, ieri, la Covasna, Demeter Janos, presedintele CJ.

Cauza
Demeter Janos, care a fost mandatat de UDMR sa se ocupe de problema Asociatiei „Pro Tinutul Secuiesc“, a precizat ca Prefectura Mures a somat consiliile locale in cauza sa modifice hotararile respective, pentru ca in caz contrar va ataca documentele in justitie, informeaza Mediafax. „Este vorba de motive procedurale, deci nu de continut, care pot fi modificate, iar din acest motiv noi am propus consiliilor locale in cauza sa retraga hotararile si sa adopte unele noi, corectand acele puncte sesizate de Prefectura“, a spus presedintele CJ Covasna. Cu toate acestea, primarii localitatilor respective din Mures vor fi chemati la sedinta de constituire a Asociatiei Intercomunitare Pro Tinutul Secuiesc, dar ca invitati, fara ca localitatile pe care le conduc sa se afi lieze in momentul respectiv la Asociatie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.