Fostul capitan al Universitatii, Corneliu Papura, care activeaza la formatia chineza Guangzhou Pharmaceutical, este impresionat de actuala echipa din Banie. ""I-am vazut doar in meciul cu Farul. Echipa imi place, copiii alearga, joaca, m-au surprins
Fostul capitan al Universitatii, Corneliu Papura, care activeaza la formatia chineza Guangzhou Pharmaceutical, este impresionat de actuala echipa din Banie. ""I-am vazut doar in meciul cu Farul. Echipa imi place, copiii alearga, joaca, m-au surprins pozitiv. Ii stiu doar pe Craciunescu, Dananae si Andrei Ionescu. Este o echipa schimbata total, cu jucatori noi, cu suflu nou. Cred ca a intrecut asteptarile tuturor, nu numai pe ale mele. Cred ca nu se pune problema sa retrogradeze, ci, din contra, vor juca si mai bine din retur"", a spus Papura, aflat intr-o scurta vacanta in tara. Fostul international a vorbit si despre campionatul din China: ""Mai stau un an si ma intorc definitiv acasa. Fotbalul de acolo este cam la acelasi nivel cu cel de aici. Doar ca ei investesc mai mult. De exemplu, l-au adus recent pe Jancker, fostul atacant al lui Bayern, care s-a accidentat si ia salariu mai mult fara sa joace"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.