Deja calificati in primavara europeana a Cupei UEFA, stelistii sunt concentrati exclusiv la cele doua etape din retur, care se vor desfasura pana la sfarsitul acestui an. Prima partida este sambata, in Ghencea, cu Poli Timisoara. Desi ""ros-albastrii

Deja calificati in primavara europeana a Cupei UEFA, stelistii sunt concentrati exclusiv la cele doua etape din retur, care se vor desfasura pana la sfarsitul acestui an. Prima partida este sambata, in Ghencea, cu Poli Timisoara. Desi ""ros-albastrii"" par in revenire de forma, timisorenii ameninta ca vin cu ganduri mari la Bucuresti. Daca jucatorii Stelei au evitat sa vorbeasca deocamdata despre jocul de sambata, cei ai lui Poli par montati pentru confruntarea din acest week-end.
SPERANTE. ""Suntem constienti ca nu va fi usor, ca ne asteapta o partida dificila. Speram insa sa reusim un joc bun si sa nu ne facem de ras"", a spus Oprea. El este singurul jucator din actualul lot al banatenilor care a participat la victoria Stelei din urma cu patru ani, la 24 august 2002, scor 1-0.

Cel mai tanar fan


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.