Cei 2.460 de angajati ai rafinariei de la Onesti asteapta o decizie a autoritatilor referitoare la situatia disperata in care au ajuns la sase luni de la sistarea activitatii de rafinare. Dupa ce a fost la un pas de faliment, Rafo este pe punctul de
Cei 2.460 de angajati ai rafinariei de la Onesti asteapta o decizie a autoritatilor referitoare la situatia disperata in care au ajuns la sase luni de la sistarea activitatii de rafinare. Dupa ce a fost la un pas de faliment, Rafo este pe punctul de a se redresa in situatia in care AVAS va aproba planul de novatie al noilor actionari. Societatea care detine majoritatea actiunilor la Rafo, Calder-A International, trebuie sa faca dovada ca poate realiza investitii pentru a redresa una dintre cele mai importante rafinarii din tara, cazuta intr-un con de umbra incepand cu luna iunie a acestui an din cauza lipsei materiei prime si a stagnarii negocierilor de privatizare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.