Grecii isi menajeaza multi titulari. Conform presei din Atena, antrenorul spaniol al lui Panathinaikos, Victor Munoz, a anuntat ieri ca va menaja cinci sau sase titulari in partida cu Rapid. Pe de alta parte, tehnicianul iberic sustine ca meciul va f

Grecii isi menajeaza multi titulari. Conform presei din Atena, antrenorul spaniol al lui Panathinaikos, Victor Munoz, a anuntat ieri ca va menaja cinci sau sase titulari in partida cu Rapid. Pe de alta parte, tehnicianul iberic sustine ca meciul va fi tratat cu maxima seriozitate.
Victor considera ca Rapid este o echipa mai valoroasa decat cehii de la Mlada Boleslav, iar confruntarea din aceasta seara se anunta extrem de dificila pentru Panathinaikos.
ATENTIE! Cotidianul elen Sportime publica ieri cateva franturi dintr-un discurs pe care antrenorul grecilor l-a tinut jucatorilor atenieni: ""Atentie mare la Rapid, este mai buna decat Mlada, are jucatori mai valorosi decat cehii! Trebuie sa fim concentrati si sa jucam inteligent, pentru a ne atinge obiectivul. Nu trebuie sa risipim ce am construit pana acum"".
ECHIPA. Agentia Sport informeaza ca antrenorul Victor Munoz va face cateva modificari in echipa, pentru a odihni cativa jucatori: ""Asta nu inseamna ca Panathinaikos nu va acorda o importanta esentiala acestei confruntari, o victorie aducand calificarea de pe primul loc in grupa"", a spus spaniolul. Astfel, desi accidentarea sa nu este grava, portarul camerunez Pierre Ebede ii va lasa, probabil, locul croatului Mario Galinovici. De asemenea, fundasul Mikael Antonsson va lipsi si el. Unul dintre fundasii centrali, Nasief Morris sau Ioannis Goumas, va ramane pe banca, urmand sa joace croatul Igor Biscan. Mijlocasii Ricardo Bovio si Victor Sanchez vor fi inlocuiti cu Sotirios Leondiou si cu Sebastian Romero, fiind posibil si ca Andreas Ivanschitz sa joace in locul lui Georgios Theodoridis. Anthony Serici si Loukas Vintra vor fi menajati si ei, urmand sa fie pe teren Filippos Darlas si Mikael Nilsson. In atac, unul dintre titularii echipei, Dimitrios Papadopoulos ori Dimitrios Salpingidis, ii va lasa locul lui Evangelos Mantzios.

OPTIMISM


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.