Sprijin politic pentru Mihai Iacob (foto) si Ioan Niculae? Acesta ar fi elementul pe care se sprijina cei doi oameni de afaceri astazi, cand ambii sunt cercetati penal. Personajele se lauda in cercurile apropiate ca au „asigurare de libertate&
Sprijin politic pentru Mihai Iacob (foto) si Ioan Niculae? Acesta ar fi elementul pe care se sprijina cei doi oameni de afaceri astazi, cand ambii sunt cercetati penal. Personajele se lauda in cercurile apropiate ca au „asigurare de libertate“ la cel mai inalt nivel. Doua evenimente petrecute in campaniile electorale sau de imagine ale presedintelui par sa le dea dreptate.

Ioan Niculae il are drept client pe presedintele Traian Basescu. Nu este o gluma. Pe data de 11 mai 2006, seful statului a beneficiat din partea ASIROM de prima polita de asigurare medicala pentru interventii chirurgicale, o data cu lansarea pe piata a produsului „Medical Select“. Cu acest prilej s-a oferit presedintelui prima polita, in cadrul programului „Aur“, la sumele asigurate: 10.000 de euro pentru interventii chirurgicale clasificate ca dificile sau complexe, 3.000 de euro pentru interventii chirurgicale de dificultate medie si 1.500 euro pentru cele cu grad redus de dificultate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.