„Ma voi alatura colegilor mei sustinatori ai plartformei liberale pentru ca am mai multe argumente. In primul rand, este foarte important pentru mine ca oamenii ma doresc in interior, iar ce s-a intamplat in ultima vreme la Sibiu sau la Arad e
„Ma voi alatura colegilor mei sustinatori ai plartformei liberale pentru ca am mai multe argumente. In primul rand, este foarte important pentru mine ca oamenii ma doresc in interior, iar ce s-a intamplat in ultima vreme la Sibiu sau la Arad este elocvent“, a declarat, ieri, deputatul Mona Musca, informeaza Mediafax. Ea a adaugat ca este „firesc“ sa se alature platformistilor, mai ales ca trioul Stolojan-Musca-Stoica a fost primul care a lansat apelul la unitatea PNL. „Nu in ultimul rand, colegii mei au fost convingatori si cred ca demersul nostru va avea succes“, a adaugat deputatul independent.

Nu sta pe margine


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.