Peste cateva zile, in Suedia, incep CE de handbal feminin. Desi vicecampioane mondiale, romancele nu s-au putut califica la aceasta competitie, fiind eliminate dupa dubla contra Serbiei, ceea ce a facut ca, in premiera, Nationala noastra sa rateze p
Peste cateva zile, in Suedia, incep CE de handbal feminin. Desi vicecampioane mondiale, romancele nu s-au putut califica la aceasta competitie, fiind eliminate dupa dubla contra Serbiei, ceea ce a facut ca, in premiera, Nationala noastra sa rateze prezenta la un turneu final. In acest context, in timp ce lumea buna a handbalului feminin se va bate pentru titlul continental, fetele lui Gheorghe Tadici si Dumitru Musi vor fi nevoite sa joace in turneul de calificare pentru CM de anul viitor, care a debutat, ieri, la Rm. Valcea, cu echipe de mana a treia. „Am gresit o data, nu trebuie sa o mai facem a doua oara.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.