In primul meci din cadrul turneului de calificare pentru play-off-ul Campionatului Mondial din 2007, reprezentativa de handbal feminin a Romaniei a invins la Ramnicu-Valcea, cu scorul de 48-15 (19-10), echipa Italiei. Asa cum era de asteptat, elevele

In primul meci din cadrul turneului de calificare pentru play-off-ul Campionatului Mondial din 2007, reprezentativa de handbal feminin a Romaniei a invins la Ramnicu-Valcea, cu scorul de 48-15 (19-10), echipa Italiei. Asa cum era de asteptat, elevele lui Gheorghe Tadici sunt favoritele grupei, din care mai fac parte Islanda, Azerbaidjan si Portugalia.
FARA EMOTII. Pentru ca meciul nu a pus deloc probleme, Tadici si Musi si-au permis sa foloseasca toate jucatoarele inscrise pe lista oficiala si chiar sa le ceara la final sa faca spectacol pentru cei 2.000 de spectatori care le-au incurajat din tribune. La pauza, tricolorele conduceau cu un avans de 9 goluri, in timp ce in a doua parte a partidei au inscris de 28 de ori, primind doar cinci goluri. Cea mai buna jucatoare a intalnirii a fost desemnata extrema stanga Ramona Maier, care a reusit sa inscrie 11 goluri.
PROGRAM. Aseara, Romania a jucat contra nationalei Azerbaidjanului, urmand ca sambata, de la ora 17:00, sa intalneasca Islanda si duminica (ora 11:00), Portugalia.

Islanda si Portugalia sunt singurele care ne pot pune probleme


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.