Desi Cosmina Pasarin a semnat cu Antena 1, in ideea de a avea o emisiune, conducerea postului din Baneasa spune ca aceasta trebuie sa se multumeasca doar cu rolul din sitcomul „Fast Food“. Motiv pentru care ea castiga destul de putin, in
Desi Cosmina Pasarin a semnat cu Antena 1, in ideea de a avea o emisiune, conducerea postului din Baneasa spune ca aceasta trebuie sa se multumeasca doar cu rolul din sitcomul „Fast Food“. Motiv pentru care ea castiga destul de putin, in comparatie cu colegele sale.
Fosta angajata a Pro Tv, Cosmina Pasarin face parte, incepand din aceasta toamna, din echipa principalului concurent al postului din Pache Protopopescu, Antena 1. Dupa rolul avut in serialul 'Baieti buni>>, Cosmina a continuat sa creada ca actoria este vocatia ei, motiv pentru care a semnat pentru o noua partitura, de data aceasta in sitcomul 'Fast Food>>. Actrita ar fi fost insa incantata de colaborarea cu Antena 1 in ideea de a avea un show propriu de divertisment, numai ca aceasta dorinta nu i s-a materializat.

Cosmina Pasarin a crezut ca va da lovitura la Antena 1. Motiv pentru care ea nu a stat pe ganduri si a ajuns la negocieri cu postul din Baneasa inca din perioada in care avea contract cu Pro TV-ul si risca sa plateasca 50.000 de euro ca nu a respectat clauza de reziliere. Norocul parea a-i surade. Initial, vedeta recomandata de Simona Patruleasa a castigat concursul pentru postul de prezentatoare a stirilor sportive, dar la scurt timp a fost anuntata ca trebuie sa-si ia gandul de a aparea pe sticla in aceasta postura. Bosii din Baneasa au aflat de jocul dublu al noii angajate si tocmai pentru a nu plati suma pe care Pasarin ar fi datorat-o Pro-ului, au trimis-o la plimbare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.