Codul Fiscal s-ar putea modifica din nou pana la finele acestui an. Schimbarile vizeaza eliminarea scutirilor de la plata taxelor locale pentru unii agenti economici sau pentru anumite proiecte. Propunerea a fost facuta de Ministerul Administratiei

Codul Fiscal s-ar putea modifica din nou pana la finele acestui an. Schimbarile vizeaza eliminarea scutirilor de la plata taxelor locale pentru unii agenti economici sau pentru anumite proiecte. Propunerea a fost facuta de Ministerul Administratiei si Internelor.

Codul Fiscal ar putea fi modificat din nou pana la sfarsitul acestui an pentru eliminarea scutirilor de la plata taxelor locale pentru unii agenti economici sau pentru anumite proiecte, a declarat, ieri, secretarul de stat in Ministerul Administratiei si Internelor (MAI), Mircea Toader. „Este anormal ca prin Codul Fiscal sa se prevada scutiri de la plata taxelor locale pentru cladiri care au facut parte din patrimoniul cultural si intre timp au intrat in proprietate privata si in circuitul comercial. Administratiile locale sunt lipsite astfel de fonduri substantiale care ar putea fi utilizate pentru dezvoltare“, a spus Toader. Secretaruul de stat in MAI a mai declarat ca aceste scutiri trebuie lasate la latitudinea administratiilor local e, care vor decide daca le aplica sau nu. „Toate scutirile de taxe care ar trebui sa fie incasate de administratiile locale se ridica la 6.000 miliarde de lei vechi pe an“, a precizat Toader.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.