Reprezentantul minoritatii elene din Parlament, Sotiris Fotoupolos, a cerut ca plenul sa continue sa discute bugetul si azi si maine, pentru ca legea sa poata fi adoptata pana la data de 1 decembrie. Deputatii si senatorii au programate astazi sedin
Reprezentantul minoritatii elene din Parlament, Sotiris Fotoupolos, a cerut ca plenul sa continue sa discute bugetul si azi si maine, pentru ca legea sa poata fi adoptata pana la data de 1 decembrie. Deputatii si senatorii au programate astazi sedinte separate in plen, iar maine - o reuniune comuna consacrata Zilei Nationale. Prin urmare, presedintele Camerei, Bogdan Olteanu (PNL), a precizat ca urmeaza sa se consulte si cu ceilalti lideri politici pentru a vedea daca se impune deturnarea programului stabilit initial.

Voturi ca la poker
Adoptarea celor 27 de articole ale bugetului s-a facut in varianta Guvernului si a comisiilor de specialitate, si deci fara amendamente din partea deputatilor sau senatorilor. Cei mai „prolifici“ la amendamente au fost deputatul Anghel Stanciu (PSD) si senatorul Gheorghe Funar (PRM) care au monopolizat, de altfel, dezbaterile pe buget.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.