Maine seara, clubul B-52 va gazdui finala campionatului ""Battle Off Da Dome 3"", organizat de Hades Records. Inventivitatea, spontaneitatea si rimele acide sunt armele pe care ""maestrii cuvintelor"" le vor folosi in lupta pentru titlul de campi
Maine seara, clubul B-52 va gazdui finala campionatului ""Battle Off Da Dome 3"", organizat de Hades Records.

Inventivitatea, spontaneitatea si rimele acide sunt armele pe care ""maestrii cuvintelor"" le vor folosi in lupta pentru titlul de campion si pentru premiile in valoare de 2.000 de euro. Special pentru finala ""Battle Off Da Dome 3"", scena clubului B-52 va fi transformata (si la propriu si la figurat) intr-un ring, pe care cei opt ""titani"" ai rimelor vor lupta fara manusi si menajamente. Replicile taioase, prezenta de spirit si ritmurile grele de hip-hop prezinta garantia unui show ce nu trebuie ratat. Demarat la sfarsitul lunii septembrie, turneul de battle a atras in competitie peste 30 de participanti. In urma celor trei runde preliminarii disputate pana acum, sase concurenti si-au castigat locul in finala, ultimii doi finalisti urmand a fi alesi tot asta seara, in cadrul unei runde fulger, chiar inainte de infruntarea decisiva. Spectacolul va fi completat de un tur de forta la platane cu cel mai bun DJ-crew din tara: Turntable Science.

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.