Razvan Orasanu, fostul presedinte al AVAS, a primit decizia de neincepere a urmaririi penale in dosarul in care era acuzat de sustragerea si distrugerea unor inscrisuri din institutia pe care a condus-o. Scandalul a izbucnit in momentul in care Oras
Razvan Orasanu, fostul presedinte al AVAS, a primit decizia de neincepere a urmaririi penale in dosarul in care era acuzat de sustragerea si distrugerea unor inscrisuri din institutia pe care a condus-o. Scandalul a izbucnit in momentul in care Orasanu a fost acuzat, intr-un cotidian central, ca ar fi carat, intr-o noapte, mii de documente apartinand Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului intr-o locuinta aflata in apropierea sediului institutiei. In acest caz, procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria sectorului 1 au dat rezolutie de neincepere a urmarii penale impotriva lui Razvan Orasanu, care fusese supectat de infractiunile de sustragere si distrugere de inscrisuri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.